Nakil Öğrenci ve Veli Oryantasyonu – Eylül 2017

Okulumuza nakil gelen 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimize yönelik hazırlanan veli öğrenci oryantasyonu 8 Eylül Perşembe günü gerçekleştirildi.
Oryantasyonumuz, konferans salonunda İlk ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Ayşenur YAVUZ’un okul misyonunu ve oryantasyon içerik bilgisini aktarmasıyla başladı. Ardından Yabancı Diller Zümre Başkanı Sayın Christine Arabin Özarslan okulumuzda uygulanan yabancı dil politikası hakkında bilgilendirme yaptı. Konferans salonundaki oryantasyon etkinliğimiz Rehber ve Psikolojik Danışmanı Doğan Üner velilerimize ve öğrencilerimize yönelik yaptığı rehberlik bilgilendirmesiyle son buldu.
Konferans salonundaki etkinlikten sonra velilerimiz ve öğrencilerimiz öğretmenlerimizin yıl içinde uygulanan teknik ve metotlarla harmanlanmış etkinlikleri sundukları sınıf düzeyindeki atölyelere katıldılar. Böylelikle veliler ve nakil gelen öğrenciler yıl içerisinde uygulanan etkinlikleri uygulamalı olarak gördüler. Atölyelerle birlikte nakil öğrenci oryantasyonumuz da keyifli bir şekilde tamamlanmış oldu.