Öğrencimiz Roy Kalo TAŞ, Kayak Milli Takım Kampına Çağırıldı – Şubat 2015

9 yaşında Milli Kayak Takımına seçilen ve Türkiye 2.’lik ve 3.’lük dereceleri bulunan lise öğrencimiz Ali ZINCIRKIRAN’ın ardından, Roy Kalo TAŞ’a milli takım yolunda başarılar dileriz.

22-23 Ocak 2015’te Erzurum Renaissance Polat Hotel pistinde Alp Disiplini K2 Ligi 1. Ayak SL Yarışması, U12 ve U14 kategorilerinde gerçekleşmiştir.

Kategoriler toplamında yaklaşık 150 sporcunun katıldığı yarışmada AKUT Kar Sporları Kulübü adına yarışan 6/A sınıfından öğrencimiz Roy Kalo TAŞ, birinci ve ikinci günün sonunda U12 erkekler kategorisinde “birinci” olarak iki altın madalya almıştır.

Öğrencimiz Roy Kalo TAŞ, K2 liginde göstermiş olduğu başarıdan dolayı 7-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Erzurum Palandöken’de gerçekleşecek Alp Disiplini Milli Takım Kayaklı Çalışma Kampına teşvik sporcu olarak davet edilmiştir.