“Oğullar ve Rencide Ruhlar” Romanı Okuma Atölyesi – Ocak 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, yazmış olduğu “Oğullar ve Rencide Ruhlar”, “Cehennem Çiçeği”, “Kan ve Gül”, Tatlı Rüyalar” ve “Gizli Ajans” romanlarıyla bizlere farklı dünyaların kapısını aralayan psikolog- yazar Alper Canıgüz’le 18 Ocak Pazartesi günü keyifli ve öğretici bir sohbet gerçekleştirdiler. Moderatörlüğünü 10 A sınıfı öğrencimiz Ela Şahin’in yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, yazarın“ Oğullar ve Rencide Ruhlar” kitabı ve kendisi ile ilgili merak ettikleri soruları sorma imkânını elde ettiler. Söyleşide, polisiye romanların kurgusuna, kitapta yaratılan Alper Kamu karakterine ve yazarın insanların temel meselesi olarak gördüğü ve eserlerinde sıkça ele aldığı “özgürlük”  kavramı başta olmak üzere pek çok farklı konuya değinen ve bu sayede bizlere farklı bir bakış açısı kazandıran Alper Canıgüz’e bu güzel söyleşi için çok teşekkür ederiz.

ALKEV Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimizin yazar Alper Canıgüz  ile “Oğullar ve Rencide Ruhlar” romanı üzerine yaptıkları söyleşiyi spotify, apple, anchor.fm ve google podcast hesaplarımızdan dinleyebilirsiniz.
Dinlemek için tıklayınız.