Ortaokul Selim Demiren Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması Ödül Töreni – Mayıs 2022

“HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR, FENDİR”

Söyleminden yola çıkarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bilim yolunda ilerlemeye devam ediyoruz.

Öğrencilerimizi; çevrelerini gözlemlemeye, sorgulamaya, bilimsel araştırma basamaklarını doğru kullanarak alternatif çözüm yolları üretmeye teşvik etmek; okulumuzda ve il genelinde bilimsel amaçlı etkinliklere ilgiyi ve katılımı artırmak amacıyla ALKEV ÖZEL ORTAOKULU SELİM DEMİREN FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ödül törenini 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdik.

Yarışmaya katılan tüm öğrencileri ve danışman öğretmenlerini tebrik ediyor, bilim yolunda yapacakları yeni çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Dereceye giren projeleri ve çevrim içi gerçekleşen ödül töreninden kareleri sizlerle paylaşıyoruz.

SINIF SEVİYESİ DERECE OKUL ADI PROJE ADI ÖĞRENCİ ADI-SOYADI
5. – 6. SINIFLAR Birincisi ÖZEL HARAMİDERE AÇI ORTAOKULU KABUKLU YEMİŞLERDE Kİ SELÜLOZ İLE PLASTİK POŞET, AEROJEL GİBİ BİYOBOZUNUR ÜRÜNLER ELDESİ ÖZGE KAYA
İkincisi ALKEV ÖZEL ORTAOKULU HAYVANLAR İÇİN SICAK KULÜBE DORA KÜPÇÜ

EBRU AYDIN