Ortaokul Tanıtım Günü – Ocak 2024

13 Ocak Cumartesi günü ALKEV Özel Okulları olarak ortaokulumuza aday öğrencilerimiz için ‘’Ortaokul Tanıtım Günü’’ toplantısı gerçekleştirdik. Gerçekleşen bu toplantıda Ortaokul ve Lise Müdürümüz Elif Durukan tarafından, aday velilerimize ‘’Ortaokulda Akademik-Sosyal Yaşam’’, Almanca Bölüm Başkanımız Fulya Tuğyan tarafından ‘’Ortaokulda Almanca’’ hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Aday öğrencilerimize, okulu tanıyabilmeleri ve ders işlenişi hakkında bilgi edinebilmeleri için günlük akışı kapsayan ‘’Fen ve Matematik STEM”, ’’Görsel Sanatlar ve Müzik’’, “Bilişim Teknolojileri ve Kodlama”, “Almanca”  atölyelerimizde çalışmaları görme ve  gerçekleştirebilme imkânı sunuldu. Yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen okulumuzu ziyaret eden misafirlerimizle ortaokul liderlerimizin yaptığı kampüs gezisi sonrası toplantımız sona erdi.

Video için tıklayınız.