Özge Alyu ile “Kariyerde Yetenek Yönetimi” Semineri – Kasım 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimizin düzenlediği “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Eğitim Danışmanı Özge Alyu tarafından öğrencilerimize yönelik “Kariyerde Yetenek Yönetimi” konulu seminer gerçekleştirildi. Özge Alyu, sunumunda öğrencilerin meslek tercihlerinde yetenek ve yeterliliklerini belirlemenin önemine değinerek, ülkemizde ve dünyada öğrencilerin mesleki beklentileri ile iş dünyasının çalışanlardan beklentilerini örneklerle zenginleştirerek aktardı.

İş bulma süreçlerinde üniversite diplomasının yanı sıra bireylerin takım çalışması, etkin iletişim ve problem çözme becerilerindeki yetkinliklerine vurgu yapan Alyu, üniversitelerin de gençlere kendilerini geliştirme konusunda çok çeşitli olanaklar sağladığını ifade etti.

Seminer öğrencilerimizin aktif katılımıyla tamamlandı. Sayın Özge Alyu’ya öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.