Şeker Hamurundan Lezzetler, Yardımsever Yürekler Projesi – Haziran 2018

“Şeker Hamurundan Lezzetler, Yardımsever Yürekler” adlı projemizle, 4-8 Haziran tarihlerinde gerçekleşen okulumuzun geleneksel proje haftasında mutfağa meraklı, pasta sanatının inceliklerini öğrenmek isteyen, bir o kadar da yardımsever öğrencileriyle bir aradaydık.
Projemizde Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takım Şeflerinden Tuba FIRAT ekibiyle birlikte bize; şeker hamurundan figürler yapmayı, kurabiye ve kek süslemeyi öğretti. Diğer yandan Pasta Sanat Akademisi’ni ziyaret ederek pasta yapmanın inceliklerini de yine ustalardan dinleme imkanı bulduk.
Yaptığımız ürünlerin satışını, proje sunum günümüzde TOHUM OTİZM VAKFI yararına gerçekleştirdik. Onlar için bir umut olmasını dileyerek, bolca eğlence, deneyim ve öğrenim dolu bir haftayı tamamlamış olduk.