“Tebessümler” Yola Çıktı! – Nisan 2023

“23 Nisan’da Bir Tebessüm de Benden Sana” sloganıyla ALKEV Lisesi IVPSM kulübümüzün (Internationale Verantwortungs-Projekte in Sozialen Medien) başlattığı, sonrasında ise tüm okulumuzun veli ve öğrencilerinin sürece dahil olarak kıymetli desteklerini göstermeleriyle birlikte çok verimli bir kampanya süreci geçirdik. Deprem bölgesindeki çocuklarımızın, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda onlardan uzakta da olsak yüzlerine birer tebessüm bırakacak olan hediyelerimiz bugün yola çıktı.
Hediyeler ellerine ulaştığındaki sevinçlerini görmeyi büyük bir heyecanla bekliyoruz. Birlik içinde hareket ettiğimiz bu organizasyonda emeği geçen tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize “iyi ki varsınız” diyoruz.