Televizyoncu Nur Onur Sordu, Ayşe Arman Yanıtladı – Mayıs 2016

17 Mayıs 2016 Salı günü, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ayşe ARMAN, Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Özel Okullarındaydı. Etkinlik, 16.30-18.30 saatleri arasında ALKEV Özel Okulları Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü televizyoncu, sunucu Nur ONUR’un yaptığı etkinlikte başarılı gazeteci Ayşe ARMAN; çocukluğu, gençliği, eğitim ve kariyer hayatına dair merak edilenleri yanıtladı ve çok güzel bir sohbet gerçekleşti.

Moderatörümüz Nur ONUR, 1992 yılında TRT İstanbul televizyonunda birçok programın yapım ve yönetmen yardımcılığını yaparak atıldığı mesleğin A’dan Z’ye mutfağında yetişmiştir. TRT’de 100 bölümlük “Cumhuriyete Kanat Gerenler” belgeseliyle adım attığı yönetmenlik serüvenine farklı kanallarda yapımcılık, sunuculuk, metin yazarlığını da eklemiştir.

Değerli yönetim kurulu ve mütevelli heyeti üyelerimizin de katılımıyla gerçekleşen söyleşide Mütevelli heyet üyemiz Avukat Nazan MOROĞLU, “Kadın Hakları, Kadının Toplumdaki Rolü ve Türkiye’de Kadınların Yaşadıkları Sorunlar” üzerine kıymetli fikirlerini misafirlerimizle paylaştı.

Etkinliğimizin sonunda konuklarımıza katılımlarından ve değerli paylaşımlarından dolayı plaketleri verildi.