TÜBİTAK Proje Sergisi Ziyareti – Mart 2024

ALKEV Özel Okulları hazırlık sınıfı öğrencileri 5-6 Mart 2024 tarihleri arasında, bilimsel araştırma ve projelerin sergilendiği prestijli bir platform olan İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsünde düzenlenen TÜBİTAK proje sergisini ziyaret etti. Öğrencilerimiz, bu etkinlikte bilimin heyecan verici dünyasını keşfetme fırsatı buldular. Sergide, çeşitli bilim, ve teknoloji alanlarında gerçekleştirilen projeleri görmek ve bu projeler hakkında bilgi almak öğrencilerimizin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurken gelecekte kendi projelerini geliştirmeleri için teşvik edici oldu. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin bilimsel meraklarını canlı tutmak ve onları bilim ve teknoloji alanlarında başarılı olmaya teşvik etmek açısından büyük önem taşımaktadır.

Video için tıklayınız.