UGO Macera ve Keşif Kampı 3.Gün – Haziran 2016

Öğrencilerimiz güne erken başladılar ve yürüyüş rotalarının 2. bölümünü tamamlamak üzere son hazırlıklarını yaptılar (kahvaltı, çadır toplama, kamp alanı düzeni ve hazırlıklar değerlendirme toplantısı). Aktivite ve Rota planlarının kontrolleri sonrasında yürüyüşe başladılar. Yaklaşık 10km yürüyüş rotasında farklı coğrafi yapılarda (tarla, dere geçişleri, orman ve kırsal alanlar) zorlu bir parkur deneyimlendi. Macera ve Keşif Kampı sonunda UGO Merkezinde malzemelerin teslimatı sonrasında İstanbula yolculuğumuz gerçekleşti.

Öğrencilerimizin takımla birlikte hareket ettikleri, karar aldıkları, planladıkları, uyguladıkları, kendi ve başkalarına karşı sorumluluklarını yerine getirdikleri,en önemlisi kendi sınırlarını keşfettikleri ve zorladıkları başarıyla tamamlanmıştır.
Tüm katılımcı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yeni yılda yeni kampçı ekibimizle UGO Macera ve Keşif Yolculuğunda görüşmek dileğiyle…