“Yalnızlar için Çok Özel Bir Hizmet” Romanı Okuma Atölyesi – Mart 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 1 Mart Pazartesi günü şubat ayı okuma kitapları olan “Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet” romanını konuşmak üzere Prof. Dr. Murat Gülsoy ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Moderatörlüğünü 10 Fen A sınıfımızdan Derin Keskiner’in yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, postmodern bir eser olan kitaptaki metinler arası bağlantılara da değinerek yazar Jorge Luis Borges, Gerard de Nerval, Franz Kafka ve Ahmet Hamdi Tanpınar başta olmak üzere birçok yazarla ilgili merak ettikleri soruları sordular ve yazarla birlikte insanlığın temel varoluşsal meselesi olan “yalnızlık” temasını geçmiş, gelecek ve günümüz ekseninde değerlendirdiler. Bize kattığı farklı bakış açısı ve sorularımıza verdiği içten yanıtları için Prof. Dr. Murat Gülsoy’a çok teşekkür ederiz.

ALKEV Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimizin yazar Murat Gülsoy  ile “Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet” romanı üzerine yaptıkları söyleşiyi spotify, apple, anchor.fm ve google podcast hesaplarımızdan dinleyebilirsiniz.
Dinlemek için tıklayınız.