“Zirvede Kahve Molası” Buluşması – Nisan 2022

ALKEV Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimimizin kariyer planlama çalışmaları kapsamında iş dünyasında büyük başarılara imza atmış kişilerle öğrencilerimizi buluşturmayı amaçladığı “Zirvede Kahve Molası” etkinliğini gerçekleştirdik. 27 Nisan 2022 tarihinde, 11. sınıf öğrencilerimizle, QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar’ı QNB Finansbank Kristal Kuledeki ofisinde ziyaret ettik. İş hayatı, kariyer yönetimi, kendini çok yönlü geliştirmenin önemi gibi konuların üzerinde duran Akıncılar, gençlere unutamayacakları tavsiyeler vererek, tecrübelerini aktarmış oldu.

Gençlerimizle gerçekleştirdiği bu güzel, verimli sohbet ve misafirperverlikleri için Cenk Bey’e ve bizi aynı içtenlikle karşılayan çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.