‘’Zirvede Kahve Molası’’ – Mayıs 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak her yıl gelenekselleşen iş dünyasında başarılara imza atmış kişilerle öğrencilerimizi buluşturmayı amaçladığımız “Zirvede Kahve Molası” etkinliğimiz için Mercedes-Benz Finansal Hizmetler İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Merve Şimşeker’i ofisinde ziyaret ettik. Kariyer planlama çalışmaları kapsamında 23 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde; kariyer seçimi yaparken kendini tanımak, geçmişten geleceğe başarı kavramı, iş hayatında karşılaşılabilecek zorluklar ve başa çıkma yöntemleri gibi konuların üzerinde duran Şimşeker, öğrencilerimize bu anlamda faydalı tavsiyeler vererek, tecrübelerini aktardı.

Öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiği bu güzel, verimli sohbet ve misafirperverlikleri için Merve Hanım’a ve bizi aynı içtenlikle karşılayan çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz.