25-29 Mart 2024 İlkokul “Parıldayan Kitaplar Şenliği”

ALKEV Özel İlkokulunun düzenlediği ve geleneksel olarak her yıl devam edecek olan “Parıldayan Kitaplar Şenliği”nin ilki 25-29 Mart tarihleri arasında kütüphane haftasında gerçekleşecektir.

Hafta boyunca okulumuzda öğrencilerimize yönelik kitap konulu 5 tiyatro ve drama gösterisi, 13 yazar söyleşisi, imza etkinliği ve yazar atölyeleri gerçekleştirilecektir. Ayrıca yine hafta boyunca tüm öğrenci ve velilerimiz 09.00-17.00 saatleri arasında 20’yi aşkın yayınevinin katılacağı kitap satış stantları ile bir araya gelme imkanı bulacaktır. Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri ve Almanca öğretmenleri eşliğinde kitap alışverişi yapacaktır. Velilerimiz için de stantlarımız 17.00’ye kadar açık olacaktır.

Okulumuzun her karışında kitap kokusu alacağınız bu şenliğimizde görüşmek üzere.