29 Kasım 2023 “Çocuğun Sosyal İlişkilerinde Ailenin ve Okulun Sınırları” Ebeveyn Webinarı

Çocuk ve Ergen Psikanalisti/Uzm. Kl. Psk. Funda Akkapulu tarafından sunulacak olan “Çocuğun Sosyal İlişkilerinde Ailenin ve Okulun Sınırları” ebeveyn webinarı 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de sunulacaktır.
Webinarda çocuklar arasında çatışma nedir, nezaketle çatışma çözme kazanımı nasıl edinilir, çocuklar çatışma yaşarken anne-baba-öğretmen hangi konumda kalmalıdır, çatışmalarda çocuğun rolünü (lider, uyumlu, derleyen, vs.) belirleyen nedir ve nasıl geliştirilebilir ya da korunabilir, zorbaca davranış nedir, nasıl tespit edilir, anlaşmazlık yaşamak ile nasıl ayırt edilebilir gibi konulara değinilecektir.
Tüm ilkokul ebeveynleri webinara davetlidir.