Maker Faire’de Çok Özel Bir Kodlama Atölyesi

10-11 Ekim’de Bilgi Üniversitesi Santral Kampüste gerçekleşecek mini Maker Faire kapsamında Bidown Bağımsız Yaşam ve Kariyer Akademisi’nin öğrencileri  ile  özel bir kodlama atölyesi gerçekleştiriyoruz. Bu özel seansın nedeni ön gördüğümüz yoğun katılımdır. Atölyeler Hakan Ataş ve Bager Akbay tarafından düzenlenmektedir. Ayrıca atölye sırasında ALKEV Özel Okulu öğrencileri asistanlık yapacaklardır. Katılımcılar görsel programlama dilleri ile programlama yapıp bu programlarını fiziksel arayüzler oluşturarak somut dünyaya taşıyacaklar. Ürünleri görmek için sizleride 10 – 11 Ekim tarihlerinde Santral İstanbul kampüsüne bekliyoruz.  Maker Faire’de daha bir çok atölye  ve ilginç projelerle sizleri bekliyoruz.

Maker Eğitim Hareketi

Maker Faire’de Çok Özel Bir Kodlama Atölyesi