Ney Dinletisi ve Söyleşi

ALKEV Okulları Müzik Bölümü olarak; Neyzen soyağacında ismi olan ilk kadın neyzen Burcu Karadağ’ın dinletisini siz değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz.

Yurtiçi ve yurtdışında birçok müzik albümünde yer alan değerli sanatçımızın Alkev Okulları programı:
• Türk müziği ve Ney çalgısı ile ilgili bilgilendirme
• Ney dinletisi
• Soru cevap
• Albüm ve kitapları imza, fotoğraf çekimi olarak gerçekleşecektir.

17 Nisan 2015 Cuma günü saat 14.15’te gerçekleşecek etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Burcu Karadağ hakkında;
2001 yılında dünyadaki ilk kadın neyzen solo albümünü çıkardı. Fazıl Say, Angelika Akbar, Sertap Erener, İhsan Özgen, Okay Temiz, Önder Foçan, Trilok Gurtu, Martin Grubinger, Rudiger Oppermann gibi önemli müzisyenlerle çalışmalar yaptı. 2012 yılında Fazıl Say’ın bestesi olan Hezarfen Ney Konçertosu’nun dünya prömiyerini Almanya’nın Mannheim kentinde gerçekleştirerek bu konserde solist olarak görev yaptı. 2013 yılında Neyzen adlı albümü yayınlandı. 2013 yılında Meşk’te Ney Eğitimi adlı kitabı yayınlandı.