Deprem Semineri – Şubat 2020

İlkokul Öğrenci Başkanımız Ece Aşkın’ın davetiyle okulumuzu 13.02.2020 Perşembe günü ziyaret eden Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy 3, 4 ve 5. sınıf öğrencilerimize deprem ve doğal afet semineri verdi. Öğrencilerimiz deprem ve doğal afet konusunda hem bilgi aldılar hem de akıllarında kalan soruları sorma fırsatı buldular. Deprem öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılması gerektiğini bir kez daha pekiştiren öğrencilerimiz doğal afetlere alınacak basit önlemlerin ne kadar önemli olduklarını da kavradılar. Programın sonunda İlkokul Öğrenci Başkanımız Ece Aşkın, Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bey’e günün hatırası olarak okulumuz öğrencileri tarafından yapılan bir resmi armağan etti.