Frankfurt University of Applied Sciences Partnerliği

Frankfurt University of Applied Sciences Partnerliği ile;

Öğrencilerimiz;

• Frankfurt University of Applied Sciences’e üniversite başvuru evraklarının online olarak yüklendiği portal olan Uni-Assist aracılığı ile değil, direkt başvurabileceklerdir. Böylelikle Uni-Assist’e yatırılan işlem bedelini ödemek zorunda kalmayacak ve başvuru önceliği elde edeceklerdir.
  • Frankfurt University of Applied Sciences International Office’den bire bir danışmanlık alabilecekler,
  • Yurt/Ev/Oda arayışında yardım alabilecekler,
  • Bütçe dahilinde ise, Motivasyon Bursu veya Dil Kursuna dair burs alma şansları olabilecek,
  • Frankfurt University of Applied Sciences’deki güncel haberlerden/değişikliklerden haberdar olabilecekler,
  • Frankfurt University of Applied Sciences’i ziyaret edebilecekler ve imkanlar doğrultusunda ziyaretçi olarak bazı oturumlara katılabileceklerdir.

Tüm bunların yanı sıra Frankfurt University of Applied Sciences International Office tarafından okulumuzda tanıtımlar gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi almak için www.frankfurt-university.de sayfasını ziyaret edebilirsiniz.