2023 Mezunlarımızın Motivasyon Günü – Haziran 2023

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisemizin Anadolu Lisesinin; 6. Dönem, Fen Lisesinin 4. dönem mezunlarını vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşadık.
2018’de lise hayatlarına başlayan öğrencilerimiz akıl ve bilimin ışığında tüm dünyayı kucaklayan, çalışkan, duyarlı, ilkeli insanlar olarak öğrenimlerini bugün tamamladılar.
Lise ve üniversiteye hazırlık (YKS-IB) sürecindeki deneyimlerini en içten ve samimi duygularıyla öğretmenlerine çektikleri videolarla ifade ettiler.

Sevgili Mezunlarımız; “İçselleştirdiğiniz, derinleştiğiniz, emek verdiğiniz her şey yolunuza ekilmiş birer tohumdur ve er geç fırsatını bulup büyüyüp gelişeceklerdir.” Tutkularınıza, hayallerinize sahip çıkıp emek, verdiğiniz bir üniversite ve kariyer yolculuğunuzda yolunuz aydınlık, ufuklarınız açık olsun!

Tüm mezunlarımızı yürekten kutluyoruz.