7.Sınıflar Frankfurt Oberwesel Dil Kampında – Temmuz 2023

7.sınıf öğrencileri uzun bir aradan sonra yine Almanya’da. 25 Haziran Pazar sabahı İstanbul’dan hareket ettik, tarihi ve kültürel zenginliği ile Almanya’nın batısında Renanya-Palatina eyaletinde bulunan ve Frankfurt kentine yaklaşık 1 saat uzaklıkta olan Oberwesel kasabasına vardık. Burada öğrencilerimiz ve beraberindeki öğretmenlerimiz gençlik yurdu denilen “Jugendherberge”’de konakladılar. 2 hafta süren bu eğitim ve kültür gezimiz süresince öğrenciler derslere katıldılar, Alman kültür ve tarihleri hakkında bilgi aldılar, tarihi yerlere gitme fırsatı yakalayıp, Alman gelenek görenek ve yaşam biçimleri hakkında derin bir bilgiye sahip oldular. 08 Temmuz Cumartesi günü kültürel yolculuğumuzun sonuna gelerek, bu sefer geldiğimiz yolun ters istikametine yine, yeniden, biraz hüzünlü, ama bir o kadar da mutlu ve yeni bilgilerle donatılmış umutla eve dönüş yolculuğumuzu başladık.

Video için tıklayınız.