Hazırlık Sınıflarımız ile Oryantasyon – Ağustos 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Hazırlık Sınıflarımız 2022-2023 eğitim-öğretim yılına oryantasyon programı ile başladı. 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz oryantasyon programı üç aşamada tamamlandı. Birinci aşamada öğrencilerimiz gruplar halinde ve Senior Liderleri eşliğinde adım adım kampüs turu gerçekleştirdi. İkinci aşamada öğrencilerimiz birbirleriyle tanışmalarını, iletişim başlatmalarını ve etkileşim içerisinde olmalarını sağlayan eğlenceli oryantasyon oyunları oynadı. Kampüs turunu ve oryantasyon etkinliklerini tamamlayan öğrencilerimiz, oryantasyon programının son aşaması için sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıflarına geçti. Burada sınıf öğretmenleri öğrencilere okul işleyişi ve süreçler hakkında bilgilendirme yaptı. Bir taraftan öğrencilerimiz ile oryantasyon programı devam ederken diğer taraftan velilerimize konferans salonunda kurumsal değerlerimiz ve akademik programlarımız hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. Yoğun bir program sonunda oryantasyonlarını tamamlayan öğrencilerimiz ve velilerimiz keyifle okuldan ayrıldı.