IBDP Mezunlarımızın Büyük Başarısı 2021

ALKEV Lisesi Mayıs 2021 dönemi GIB-DP mezunlarımızın tamamı dünya ortalamasının çok üzerinde aldıkları diploma puanları ile büyük bir başarıya imza attılar ve GIB Diploması ile doğrudan Almanya veya Avusturya’da okuma şansını elde etmiş oldular.

5 Temmuz’da açıklanan sonuçlarla emeklerinin karşılığını alarak bizleri gururlandıran tüm GIB 2021 mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Erfolgreicher Abschluss der GIB-DP – Absolventen

Am 5. Juli erhielten wir die erfreuliche Nachricht, dass alle unsere Schülerinnen und Schüler des GIB-DP Abschlussjahrgangs die Zugangsberechtigung auf ein Hochschulstudium in Deutschland oder Österreich erlangt haben.
Wir gratulieren ihnen für die erfolgreichen Ergebnisse und wünschen ihnen weiterhin viel Erfolg und alles Gute für die Zukunft.

Great Success Of Our First IBDP Graduates
The first GIB/IBDP graduates of the ALKEV Private High School achieved great success and had the chance to study directly in Germany or Austria with their GIB Diploma.
With the results announced on July 5, we congratulate our IB 2021 graduates, who all made us proud, and wish them continued success.