Tanıştık, Eğlendik, Öğrendik, 100. Güne Ulaştık – Şubat 2024

Okula başlanılan ilk günden itibaren günleri bir oyun ile sayarak 100. Güne ulaştık. Bu özel günü çeşitli matematik oyunları ile kutlayarak, okulda 100 gündür bulunmanın mutluluğunu hissettiğimiz etkinlikler yaptık. Ayrıca hafta boyunca açık alan aktiviteleri ve sınıfta öğrencilerimiz için matematik içerikli eğlenceli oyunlar hazırladık. Öğrencilerimizle bu etkinlikleri  yaparken sayıların birbirini nasıl takip ettiğini keşfettik. Bu çalışmalarla pek çok hayvanı, kavramı, nesneyi tanıma fırsatı bulduk.

Okulun 100. gününde 4 yaş grubu öğrencilerimiz hazırladıkları 100 nesneden oluşan ürünler ile hazırlık gruplarımız tasarladıkları 100. gün tişörtlerini giyerek okula geldiler. Ürünler sergilenirken tüm yaş gruplarının hafta boyunca yaptığı matematik etkinlikleri 100. gün partisi ile son buldu.