“Zirve’de Kahve Molası” Etkinliği – Nisan 2020

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümün geleneksel “Zirve’de Kahve Molası” etkinliği 2 Nisan Perşembe günü online seminer olarak gerçekleştirildi. WTECH-Teknolojide Kadın Derneğinin Kurucu Başkanı ve 360+Media Interactive Kurucu Ajans Başkanı Zehra Öney, teknoloji alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilerimizle online bir seminerde bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı. Gerçekleşen seminerde yaşadığı tecrübeler ile iş hayatında başarılı olma konularının üzerinde duran Öney, öğrencilerimize “Geleceğiniz ezberlerden değil, uzmanlıklardan geçecek; kendinizi sürekli geliştirin.” gibi birçok kıymetli tavsiyeler de vermiş oldu.

Gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz çok verimli geçen bir deneyim yaşamış oldular. Gençlerimiz ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu etkinlikten dolayı sayın Zehra Öney’e çok teşekkür ediyoruz.