Anaokulu Veli Oryantasyon Programı

Sayın Velimiz,

Öğrencilerimizin okul yaşantıları ve onları bu süreçte nasıl desteklememiz gerektiği hakkında bilgi vermek amacı ile 08.09.2014 pazartesi günü “ veli oryantasyon programı” düzenlenmiştir.

Veli oryantasyon programına öğrencilerimiz katılmayacaklardır. Program detayları aşağıda verilmiştir.

Katılımınızı bekler saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ayşenur YAVUZ

ALKEV ÖZEL ANAOKULU
VELİ ORYANTASYON PROGRAMI
Tarih: 08.09.2013 Pazartesi
Saat: 10.00/ 12.00
Yer: ALKEV Özel Okulları Konferans Salonu
Program Akışı
  • Açış Konuşması
  • Sınıf ve branş öğretmenleri ile tanışma
  • Eğitim programının işleyişi ve velilerimizin eğitime katkısı
  • Anaokulunda Almanca
  • Rehberlik çalışmaları
  • İstasyon etkinlikleri
NOTLAR:1-       Bu çalışmaya gelirken çocuğunuza ait 8 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisini yanınızda getirmeniz önemle rica olunur.

2-       Aynı gün eğitim ihtiyaçları ödemeleri muhasebe birimimize yapılacaktır. Fiyatlar yaş gruplarına göre aşağıda belirtildiği gibidir.

3- 4 Yaş Grubu 790 TL (Okul Eşofmanı + Kırtasiye + Tiyatro+ Kitap+ Kutlama ve mutfak etk.)

4- 5 Yaş Grubu 1030 TL (Okul Eşofmanı +Kırtasiye Tiyatro + Gezi+ Kitap + Kutlama ve mutfak etk.)

Hazırlık Grupları 1100 TL (Okul Eşofmanı +Kırtasiye Tiyatro + Gezi+ Kitap + Kutlama ve mutfak etk.)

3-       Servis Bürosu yetkilileri okul servis kayıtları için hazır bulunacaklardır. Kaydınızı yaptırmayı lütfen unutmayın.