Uluslararası Gençlik Ödülü (UGO) Programı – Nisan 2024

Okulumuzda UGO (Uluslararası Gençlik Ödülü) programı kapsamında “Gümüş” kategori katılımcılarımız, daha önce “Beceri Geliştirme, Fiziksel Gelişim ve Toplum Hizmeti” çalışmalarını tamamlayarak programın son bölümü olan iki gece kamp ve üç günlük planlı araştırma etkinliklerini içeren yürüyüş programından oluşan “Macera ve Keşif Yolculuğu”nu 25-28 Mayıs tarihlerinde supervisor öğretmenlerimiz eşliğinde tüm ihtiyaçlarını sırt çantalarında taşıyarak, 35 km’lik yürüyüş rotasını tamamladılar.
Program kapsamında yürüyüş, kamp ve araştırma etkinliklerine yer veren öğrencilerimiz; doğada yaşam becerilerini geliştirirken problem çözme, iletişim kurma, risk alma, karar verme becerilerini uyguladıkları etkinlikleri başarıyla tamamladılar. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.