100. Günümüzü Matematik Etkinlikleriyle Kutladık – Mart 2014

Okula gelişimizin 100. günü, hafta içine yayılan matematik etkinlikleri ile kutlandı. Anaokulunda öğrencilerin oluşturduğu maskeler, 100 yaşında olsak nasıl görünürdük, 100 yaşında neleri yapabilir neleri yapamayız, hedefe top atma etkinlikleri ve saymaya dayalı Almanca etkinlikler yapıldı. Öğrencilerimizin velileri ile birlikte gerçekleştirdiği ürünlerin, okul koridorlarında sergilendi.

1 ve 2. sınıflar olarak sınıf içinde çeşitli istasyon çalışmalarımızın, Almanca etkinliklerimizin yanı sıra bizim için hazırlanan koridorumuzda da çeşitli oyunlarla, şarkılarla eğlenceli bir gün geçirdik. ALKEV ailesinde daha nice 100 günler geçirmek dileğiyle, emeği geçen tüm ALKEV ailesi çalışanlarına teşekkür ederiz.