Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri – Mart 2018

Bugün, 18 Mart 2018. Çanakkale’de yazılan muhteşem destanın 103. yıl dönümü. ALKEV Özel Ortaokulu ve Lisesi’nden öğrencilerimizin hazırladığı, dramalarla can bulan, bize savaşın ve zaferin yüzünü gösteren tören programı tüm izleyicileri derinden etkiledi.
Türk birliklerinin azim ve iradesiyle kazanılan zaferde Türk – Anzak siperlerindeki yaşantıya ve duygu ortaklığına, Büyük Türk savunmasının muharebenin seyrine nasıl yön verdiğine şahit olduk. Orkestramızla koromuzun seslendirdiği parçalar ve solo performanslarla yüreklerimize dokunan bir tören izledik.
Bizler için canlarını ortaya koymuş, Ata’mızla birlikte vatanın bir karış toprağını bile vermemek için canını ortaya koymuş tüm kahraman askerlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.