Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat’la “Beni Ödülle Cezalandırma” Romanı Okuma Atölyesi – Mayıs 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Okuma Atölyesi öğrencilerimiz, 24 Mayıs Salı günü eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalarla ezberbozan ve Türkiye’de aile içerisindeki ve okullardaki çocuk yetiştirme modeli ile ilgili farklı görüşlerini ifade eden Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat ile “Beni Ödülle Cezalandırma” romanını konuşmak üzere bir araya geldiler.
Moderatörlüğünü 11 IB sınıfı öğrencimiz Derin Keskiner’in yaptığı söyleşide öğrencilerimiz, yazarın romanı ve kendisi ile ilgili merak ettikleri soruları sorma imkânını elde ederek kitapta yer alan “eğitimde ödül ve cezanın kullanımı ve sakıncaları, iç ve dış motivasyon kaynakları, okulların eğitimdeki yeri” başta olmak üzere birçok konu hakkında fikir sahibi oldular. Bu güzel söyleşi için Dr. Özgür Bolat’a çok teşekkür ederiz.