İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi Ortaokulu 3. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışması – Mayıs 2019

Keşfeden, sorgulayabilen ve sürekli öğrenmeye istekli, karşılaşılan her türlü sorunun bilimsel yöntemlerle çözülebileceğini fark eden, grup çalışmalarına yatkın öğrenciler yetiştirmek amacıyla okulumuzda fen bilimleri proje çalışmaları yürütülmektedir.

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Beylerbeyi Ortaokulu 3. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışması’na 2 proje ile öğrencilerimiz katılmıştır. Öğrencilerimiz projelerini etkili bir şekilde sunmuş ve diğer öğrencilerin hazırladıkları projeleri dinleme fırsatı bulmuşlardır.

6.Sınıflardan Eren Ersoy “Bitkim Susuz Kalmasın”, Damla Akdeniz “Yenilebilir Film” projeleri ile okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.

Bilim dolu, keyifli bir gün geçiren tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.