Proje Haftasında Tasarlanan Bahçeler – Haziran 2023

ALKEV Özel Ortaokulu öğrencileri “Bahçemi Tasarlıyorum” projesine katılarak projenin ilk iki gününde İstanbul’da yer alan ormanlık alanlarda heyecan ve macera dolu etkinliklere katıldılar, ardından Atatürk Arboretumu’nu gezerek farklı bitki türleriyle tanıştılar. Üçüncü gün Flyzone ile Wox İllüzyon ve Oyuncak Müzesinde eğlenceli saatler geçirdiler. Projenin son gününde öğrencilerimiz, gezilerinde doğadan kendi topladıkları çiçek, yaprak ve farklı objelerden de faydalanarak minyatür bahçelerini tasarlayıp ürünlerini ortaya koydular.

“Bahçemi Tasarlıyorum” projesine katılan öğrencilerimiz, tüm hafta boyunca hem çevreyle ilgili farkındalık kazandılar hem de macera, aksiyon ve eğlence dolu dakikalar yaşadılar.