8. Sınıf Velilerine Yönelik “Ailem Sınava Hazır mı?” Konulu Panel

8. Sınıf velilerimizi yaklaşan TEOG sınav sürecinde bilgilendirmek, duygularının ve karşıdaki etkilerinin farkında olmalarına yol göstermek, yaşadıklarını anlamlandırabilmelerini sağlamaya destek olmayı amaçlamaktayız. Bu bağlamda şu an yaşadığımız süreci geçen yıl çok yakından yaşamış olan liseli öğrencilerimiz sizlerle; sınava nasıl hazırlandıkları, yaşadıkları stres ve kaygıyla nasıl başa çıktıkları, sınav anında nasıl taktikler uyguladıkları, sınav aralarını nasıl değerlendirdikleri, hazırlık sürecinde kendi anne-babalarıyla olan ilişkilerinde nelerin onları nasıl etkilediği gibi konulara ilişkin deneyimlerini çok ayrıntılı başlıklar halinde paylaşacaklar. Panelimiz okulumuzun konferans salonunda 04 Kasım 2016 Cuma günü 09:00-10:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
Katılımınızı bekliyoruz.