ALKEV’de Sanat Haftası 1. Gün – Nisan 2019

Kültür ve Tarih Bağlamında Göbekli Tepe

15 Nisan Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olması sebebiyle tüm dünyada Sanat Günü olarak kutlanmaktadır. 15-19 Nisan tarihleri arasında bütün hafta boyunca Anaokulundan Liseye kadar tüm öğrencilerimize yönelik çeşitli etkinliklerimiz gerçekleştirilecektir. 3. sınıf öğrencilerimiz Öykü Bizim, Efe Sümer, Eymen Albayrak’ın bilgilendirici açılış konuşması ile Sanat Haftası’na başladık. Zaman Kapsülü Ritüelini 2. sınıflarla gerçekleştirdikten sonra Uğurböceği ve Kelebekler sınıfları ile “Minik Arkeologlar” etkinliğimizi Göbeklitepe Sergi alanında yaptık. Turuncu ve Yeşil sınıftaki minik sanatçılarımız ise Liseli abla ve abileri ile birlikte Göbeklitepe Macerası etkinliğinde keyifli dakikalar yaşadılar. Tüm Lise Alman Romantikleri Müzik Dinletisine katlırken 6. sınıflar da Heykeltıraş Hüseyin Danışoğlu ile beraber “İlk İnsan Heykeli” workshopunu yaptılar.