“Geleceğin Meslekleri” Konulu Panel – Aralık 2016

ALKEV Anadolu Lisesi öğrencilerinden girişimcilikle ilgilenen bir grup öğrencimiz 22 Aralık 2016 Perşembe günü, Özel Amerikan Robert Lisesi Genç Girişimcilik Kulübünün davetlisi olarak, düzenlenen “Geleceğin Meslekleri” konulu panele katılmışlardır. Moderatörlüğünü MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut’un yaptığı panele Avmarka CEO’su Eren Çamurdan, Microsoft Türkiye CEO’su Murat Kansu, EnerjiSA CEO’su Kıvanç Daimler ve Sabancı Üniversitesinden finans profesörü Prof. Dr. Özgür Demirtaş konuk olarak katılmış ve önümüzdeki 20 yıl içinde revaçta olacak meslek ve endüstrileri tartışmışlardır.
Katılımcılar panel sonrasında konuklarla sohbet edip kendilerine iş hayatı, küresel ekonomi ve iş imkanlarıyla ilgili sorularını yöneltmişlerdir. Genç Girişimciler Kulübü panel sonunda katılımcıları 18-22 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak yıllık etkinlikleri olan “Remixopolis”e (www.remixopolis.org) davet etmişlerdir. Panele katılan öğrencilerimiz etkinlikten çok şey öğrendiklerini ve benzer bir etkinliği en kısa zamanda okulumuzda da gerçekleştirmek istediklerini belirtmişlerdir.