ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Takımı 4. Türkiye Münazara Kampında

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Takımı öğrencilerimiz, Argüman Fabrikası’nın organize ettiği 4.Türkiye Münazara Kampına katıldı. 11-12-13-14 Haziran 2018 tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleştirilen kamp programında eğitimler, uzman münazara eğitmenleri ve Özyeğin Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, Dünyada ve Türkiye’deki Güncel Gelişmelerin Değerlendirilmesi, Sosyoloji Kuramları, Hukuk Felsefesi ve Ceza Teorileri, Türk Dış Politikası, Siyaset Bilimi, Ekonomi ve Tarihsel Süreci gibi konularda eğitimler aldıktan sonra pratik çalışmaları, gösteri maçları ve sosyal etkinliklerle birikim sahibi olurken eğlenceli ve verimli bir kamp dönemi geçirmiş oldular.