Anadolu ve Fen Lisesi Çatalca Nesin Vakfında – Aralık 2019

Özel ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi hazırlık sınıfı öğrencileri 2 Aralık 2019 Pazartesi günü Türk Dili ve Edebiyatı bölümü koordinatörlüğünde Çatalca’da bulunan Nesin Vakfını ziyaret ettiler.
Hazırlık sınıfı öğrencileri Aziz Nesin’in hayatı, sanat anlayışı, hikâyeleri ve önemli romanlarından biri olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” üzerine yapmış oldukları araştırmaları ve incelemeleri vakıfta görerek ve yaşayarak pekiştirmiş oldular.
Nesin’e ait eserleri, objeleri yakından görme fırsatı yakalayan ve günün her anını dolu dolu geçiren öğrencilerimiz bu anlamlı günü satırlara döktüler.
Günün sonunda kitap ve tişört alışverişi yapan öğrencilerimiz Çatalca’daki Nesin Köyü’ne güzel bir anıyla veda ettiler.