Öğrencilerimiz “Damdaki Kemanci” Müzikalinde! – Nisan 2018

Broadway’de Uzun Süre Sahnelenen Müzikali İzledik!

21 Nisan 2018 Cumartesi günü İlk ve Ortaokul öğrencileri, öğretmenler ve velileri olarak Zorlu Performans Sanatları Merkezinde ”Damdaki Kemancı” müzikalini büyük bir hayranlıkla izledik. Broadway’in en uzun soluklu 15 eserinden biri olan bu eserin Türk sanatçılarımız tarafından sahnelenişi de son derece etkileyiciydi.
10 dalda aday gösterilip Tony Ödülleri’nden dokuzunu almış, Türkiye’de ise ilk kez Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından 14 Ekim 1969 tarihinde Büyük Tiyatro’da sahnelenmeye başlanmış olan müzikalin konusu da oldukça ilgimizi çekti.
Yıllarca DOB tarafından sahnelenen “Damdaki Kemancı” müzikalini 2018’in yılında yepyeni bir yerli prodüksüyon ile Zorlu PSM’de izlemek bizleri çok mutlu etti.
Bu eşsiz müzikali izlediğimiz için çok şanslıyız.