Satranç Turnuvası – Aralık 2016

03-04 ve 10-11 Aralık tarihlerinde Satranç Öğretmenimiz Zeki Sarıkavak tarafından organizasyonluğu gerçekleştirilen 2016-2017 İSTANBUL İL BİRİNCİLİĞİ SATRANÇ TURNUVASI’nda öğrencimiz Talha Yiğit Doğan 12 yaş altında 1. olmuştur.

Turnuva her yaşa açık olarak düzenlenmiş ve 385 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Öğrencimiz Talha Yiğit Doğan’a madalyası İlkokul Müdürümüz Ayşenur Yavuz tarafından veridi. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ayrıca 03-04 Aralık 2016 tarihlerinde MEV Koleji 2. dostluk ve hoşgörü Satranç Turnuvasında okulumuzu başarı ile temsil eden; Kaleler Kategori sporcuları Taylan Özcan ve Demir Mehmet Ertürk ve Atlar Kategorisinde ise Ahmet Göker ve Tuna Arslan sertifikalarını aldılar. Mehmet Mert Şirin’i turnuvaya katılımından dolayı ise tebrik ederiz.