2019-2020 Anadolu ve Fen Lisesi Kitap, Kırtasiye ve Kıyafet Satışları Hk.

Kitap-kırtasiye ve kıyafetlerin satış başlangıç tarihi aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

ÜRÜN SATIŞ YERİ SATIŞ TARİHİ
YABANCI DİL KİTAPLARI İLKÖĞRETİM BİNASI

KİTAP-KIYAFET SATIŞ ODASI

20 AĞUSTOS 2019
OKUL KIYAFETİ

(Bkz. Veli-Öğrenci El Kitabı)

İLKÖĞRETİM BİNASI

KİTAP-KIYAFET SATIŞ ODASI

20 AĞUSTOS 2019
DERS YARDIMCI KAYNAKLARI VE KIRTASİYE MALZEMESİ ONLINE – OKUL SEPETİ* 21 AĞUSTOS 2019

OKUL SEPETİ: 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı kitap ve kırtasiye satışlarımız, https://alkev.okulsepeti.com.tr linkini tıklayarak çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Alışveriş yapabilmeniz için siteye giriş yaparak üye olmanız gerekmektedir. Sistem kaydı ve alışverişinizin ardından ürünleriniz kargo aracılığı ile adresinize teslim edilecektir. Önceki senelerden var olan üyelikler geçerlidir. Sistem ile ilgili herhangi bir problem yaşamanız durumunda “0850 333 22 02” numaralı telefondan Okul Sepeti Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Herhangi bir gecikme yaşanmaması adına siparişlerinizi zamanında ve eksiksiz vermenizi rica ederiz.