1.Meslek Tanıtım Günleri – Aralık 2018

ALKEV Anadolu ve Fen Lisesi Rehberlik Servisi Kariyer Planlama etkinlikleri kapsamında MESLEK TANITIM GÜNLERİ nin birincisini 5 Aralık Salı günü gerçekleştirdi. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri Mekatronik, Bilgisayar, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Malzeme Bilimleri ve Nano Mühendislik bölümlerinin tanıtımını yaptılar. 10-11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlemem etkinlikte öğrencilerimiz bu bölümlerin hangi konularla ilgilendiği, çalışma alanları, okutulan dersler, bu bölümleri seçecek öğrencilerde olması geren özellikler, çift ana dal imkanları    hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz etkinliğin sonunda kafalarındaki soruları da sorma imkanı buldular. Ayrıca Sanat ve Sosyal Bilgiler Fakültesine bağlı uluslararası ilişkiler ve Ekonomi bölümlü öğrencileri ile 11 ve 12. Sınıf TM grubu öğrencileri sınıflarında bir araya gelerek bu bölümler hakkında bilgi sahibi olma şansını yakaladılar.