23 Nisan Şenliği – Nisan 2022

ALKEV Özel İlkokul ve Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir şenlik ile kutladı.

“Küçük hanımlar, küçük beyler!  Sizler hepiniz; geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz.” M. Kemal ATATÜRK

Geleceğin birer yıldızı, Türkiye Cumhuriyeti’nin sönmez aydınlığı olan öğrencilerimizin bando gösterisi ile başlayan şenlik; koro, jimnastik gösterisi, modern dans, hip hop ve halk oyunları gösterileri ile coşku içerisinde devam etti. Günün anlam ve önemini aktaran şiirler hem Türkçe hem de Almanca olarak öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Süper Bilim Dedektifleri gösterisi ile öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar yaşarken DJ performansı ile 23 Nisan’ı büyük bir coşku ile kutladılar.