ALKEV Destination Imagination Takımlarımız Global Finals 2023’te – Mart 2023

İlkokul, Ortaokul ve Lise takımlarımız Türkiye’nin en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination Imagination Türkiye finallerinde üstün başarı sergilediler. 20-23 Mayıs 2023 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirilecek olan Destination Imagination (DI) Global Finals 2023’te ülkemizi ve okulumuzu temsil etmeye hak kazandılar.

Destination Imagination Antalya Ulusal Turnuvası teknik (technical), mühendislik (engineering) ve güzel sanatlar (fine arts) kategorisindeki derecelerimiz;

İlkokul Modi Takımı Fine Arts kategorisinde Türkiye 2. liği ve Rönesans Özel Ödülü,

Ortaokul Crazy Brains Takımı Technical kategorisinde Türkiye 3. lüğü,

Ortaokul Master Minds Takımı Engineering kategorisinde Türkiye 2. liği ve Rönesans Özel Ödülü,

Lise Strong UnionTakımı Technical kategorisinde Türkiye 2. liği ve Rönesans Özel Ödülü,

Lise Moneos Takımı Engineering kategorisinde Türkiye 1. liği

Başarılı performanslarından dolayı tüm takımlarımızı tebrik ediyor, dünya finallerinde başarılar diliyoruz.