ALKEV Lisesi Öğrencilerinden “Başımızın Tacı Öğretmenlerimize” Sürprizler – Kasım 2018

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrenci meclisimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimize bol sürprizli ve renkli etkinlikler organize ederek öğretmenlerimizin keyifli bir gün geçirmesini sağladılar. Hafta boyunca “Sizler Bizim Baş Tacımızsınız!” teması çerçevesinde hazırladıkları etkinlikler, 22-23 Kasım günlerinde okulumuzda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladıkları sürprizlerin ilk kısmı, öğretmenlerimizin çeşitli ipuçlarıyla öğrencilerimiz tarafından yazılan güzel sözleri içeren hediyelerini buldukları “Öğrenci Avı” etkinliği oldu. Ayrıca öğrencilerimiz, öğretmenleriyle çekildikleri fotoğraflar ve hazırladıkları pankartlarla zümre odalarını süsleyerek 23 Kasım Cuma sabahı okula gelen öğretmenlerimizi şaşırtmayı ve sevindirmeyi başardılar. Ardından tüm ayrıntıları öğrencilerimiz tarafından düşünülerek hazırlanan kutlama programında öğretmenlerimiz duygu ve gurur dolu anlar yaşadılar. Gün içerisinde okulumuzun koridorlarında mini konserlerle devam eden sürprizler öğretmenlerimizin pasta kesimiyle son buldu.