ALKEV Özel Anaokulunda Seçimler – Ekim 2018

ALKEV Özel Anaokulu öğrencileri CUMHURİYET rejiminin en önemli unsuru olan “Demokrasi” kavramını seçim yaparak yaşama ve anlamlandırma fırsatı buldular.
Hazırlık grubu öğrencilerimiz ilkokul okul başkan seçimlerine katıldılar. Başkan adayları 19 Ekim 2018 Cuma günü 4 yıl önce öğrencisi olduğu anaokulumuza gelerek propaganda yaparak planlarını açıkladılar. Öğrencilerimiz 22 Ekin 2018 Pazartesi günü ALKEV Özel İlkokuluna giderek istedikleri başkan adayına oy verdiler.
Ayrıca okulumuzda “Eko Okul Maskotunu” seçtik. Bu yılki Eko Okul “BİYOÇEŞİTLİLİK” temasına bağlı olarak nesli tükenen hayvanlardan kaplan, arı ve pandayı maskot adayı olarak gösterdik. Okulumuzun tüm öğrencileri ve tüm çalışanlar seçime katıldılar. Seçimlere ilgi çok büyüktü. En çok oyun alan aday 2018-2019 Eko Okul Maskotu oldu.