Almanya’nın Saksonya ve Brandenburg/Berlin Eyaletlerindeki Üniversite Ziyaretleri – Nisan 2024

21-27.04.2024 tarihleri arasında 10 ve 11. sınıflarımızdan 6 öğrencimizle partner üniversitelerimiz TU Bergakademie Freiberg, Brandenburgische Technische Universität Cottbus’u ve TU Dresden, Universität Potsdam ve TU Berlin’i ziyaret ettik. Üniversitelerin uluslararası ofis yetkilileri tarafından kabul şartları ve bölümleri hakkında bilgilendirildik.
Çeşitli bölümlerin profesörleri ve öğrencileri bizlere laboratuvarlarında sunumlar yaparak ders içerikleri hakkında bilgi verdiler. Öğrencilerimiz misafir öğrenci olarak derslere katılıp ders içerikleriyle de ilgili bilgi alabildiler

Öğrencilerimiz Cottbus ve Berlin’de okuyan mezunlarımızla buluşup Almanya’da öğrenci hayatı ile ilgili sohbet edip merak ettikleri konulara cevap alabildiler.