Anadolu ve Fen Lisesi 2021 Mezunlarını Uğurladı – Haziran 2021

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi, 10 Haziran 2021 tarihinde dördüncü dönem mezunlarını vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesinde eğitim hayatlarının en önemli dönemine adım atan öğrencimiz akıl ve bilimin ışığında, sanat ve kültürle el ele, ulusal değerlerden evrensele uzanan ve tüm dünyayı kucaklayan, girişimci, çalışkan, disiplinli, duyarlı ve ilkeli insanlar olarak lise hayatlarına veda ettiler.

Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerimiz ve okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ailelerinin katıldığı törende coşku, gurur, sevgi ve hüzün bir aradaydı. Törende, Okul Müdürümüz Sayın Elif Durukan’ın konuşmasının ardından öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladıkları sürpriz videolar yayınlandı. Dereceye giren öğrencilerin plâketlerinin verilmesinin ardından tüm öğrencilerimize “Mezuniyet Belgeleri” ve “ALKEV’Lİ” olma gururunu ömür boyu taşıyacakları “ALKEV Broş”ları verildi. Törenin sonunda öğrencilerimiz keplerini havaya atarak büyük bir heyecan ve coşku ile mezuniyetlerini kutladılar.

Mezunlarımızın Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş anlayışın ışığında üniversite hayatlarında da başarılı bireyler olacağından kuşkumuz yok. Tüm mezunlarımızı yürekten kutluyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.