Anadolu ve Fen Lisesi Açılış Töreni – Eylül 2020

“Bir gün birden evlerimize kapandık, aylarca arkadaşlarımızdan, öğretmenlerimizden, sıramızdan, okulumuzdan uzak kaldık ama ALKEV değerlerinden aldığımız ortak ruhla hayattan ve benliğimizden kopmamayı başardık. Belki yeni normallerde ama tüm hızıyla ve enerjisiyle akıp giden zamanda ve bu evrende kendi yerimizi bulmamız gerekiyordu. ALKEV ailesi olarak bizler tüm bu inanç ve umutla yeni eğitim öğretim yılına bugün tekrar merhaba dedik. ”

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı açılış törenimizi 21 Eylül 2020 Pazartesi günü okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik. 12. sınıf öğrencilerimizin COVID-19 önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına özen gösterilerek katıldıkları törenimizi tüm lise öğrencilerimiz Zoom programı üzerinden canlı olarak izlediler. Okul Müdürümüz Sayın Elif DURUKAN’ın açılış konuşmasıyla başlayan törenimiz, ALKEV Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu umut ve motivasyon dolu “ALKEV’Lİ SESİ” video gösterimi ve ALKEV Özel Fen Lisesi ilk dönem mezunlarımızdan Oğultan BÜYÜKŞENGÜN’ün duygu ve düşüncelerini paylaştığı konuşmasıyla devam etti. ALKEV ailesine yeni katılan sevgili öğrencilerimize hoş geldiniz derken tüm öğrenci ve öğretmenlerimize de sağlıklı, başarılı bir yıl dileyerek umut dolu yüreklerimizle öğrenme motivasyonumuzdan hiçbir şey kaybetmeden başarılarımızın artacağı bir yıl temennisi ile törenimizi kapattık.

Çevrim içi Açılış Törenimizden kareler: