Anadolu ve Fen Lisesi Mezunlarını Uğurladı 2022

ALKEV Özel Anadolu ve Fen Lisesi, 15 Haziran 2022 tarihinde Anadolu Lisesinin 5. Dönem, Fen Lisesinin 3. dönem mezunlarını vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

2017-2018 eğitim öğretim döneminde ALKEV Özel Anadolu/Fen Lisesine “Merhaba!” diyerek lise hayatlarına başlayan öğrencilerimiz akıl ve bilimin ışığında, sanat ve kültürle el ele, ulusal değerlerden evrensele uzanan ve tüm dünyayı kucaklayan, girişimci, çalışkan, disiplinli, duyarlı ve ilkeli insanlar olarak öğrenimlerini tamamladılar.

Alman Liseliler Kültür ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyelerimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ailelerinin katıldığı törende coşku, gurur, sevgi ve hüzün bir aradaydı. Törende, Okul Müdürümüz Sayın Elif Durukan’ın konuşmasının ardından öğretmenlerimizin hazırladıkları sürpriz videolar yayımlandı. Dereceye giren öğrencilerin plâketlerinin verilmesinin ardından tüm öğrencilerimize “Mezuniyet Belgeleri” ve ALKEV’li olma gururunu ömür boyu taşıyacakları ALKEV broşları verildi. Mezunlarımız törenin sonunda büyük bir heyecan ve coşku ile mezuniyetlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Mezunlarımızın Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş anlayışın ışığında üniversite hayatlarında da başarılı bireyler olacağından kuşkumuz yok. Tüm mezunlarımızı yürekten kutluyor ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.